fbpx

Финансови услуги

Безплатна кратка опознавателна среща в рамките на 30мин.

Погълнат от ежедневните задачи, вероятно не отделяш време за стратегически поглед към твоите лични финанси: да дефинираш ясно твоите цели, да планираш стъпките, с които ще ги изпълниш и да имаш яснота за предизвикателствата, които те спират или забавят.

Можеш да постигнеш това по време на кратка опознавателна среща с нас. Тя е напълно безплатна за теб!

На нея ще се запознаем с твоята ситуация, ще поговорим за възможностите да реализираш целите си, заедно ще преценим дали и как можем да ти бъдем най-полезни.

[maxbutton id=“1″ ]

Консултация и решения в следните области:

Кредитно консултиране

Имаш нужда от потребителски или ипотечен кредит? Ние ще ти спестим много време, усилия и пари при търсенето му или може да ти помогнем в намаляване на разходите по настоящите ти задължения.

Финансово планиране

Програма „Финансова стабилност“ е насочена да създаде цялостен финансов план, с който да реализираш своите финансови и житейски цели. Тя е структурирана така, че да ти помогне да бъдеш дисциплиниран за следването на стъпките от плана. Включва различни възможности да се държиш отговорен и наистина да постигнеш това, което целиш.

С програма „Финансова стабилност“ ти получаваш ценни инструменти и стратегии за изпълнение на твоя финансов план, а Цвети Тодорова ще отговаря на твоите въпроси. Ще ти помогне да поддържаш посоката и ще ти съдейства с насоки и конкретни инструменти за постигане на твоята финансова стабилност и сигурност.  Основните направления, включени в програмата са свързани с:

  • Инвестиции и спестявания

Искаш ли да получаваш по-висока доходност за спестяванията си? Търсиш възможности да победиш инфлацията? Ние ще ти дадем решения, с които да съхраниш стойността на парите си във времето.

  • Пенсионно планиране

Знаеш ли каква пенсия ще получиш? Ще разчиташ ли на държавата за късните си години? Ние ще направим твоя пенсионен план, с който ще запазиш начина си на живот, когато спреш да работиш.

  • Застраховане и управление на рискове

Защитен ли си ти и твоите близки при непредвидени обстоятелства? А имуществото ти? При нас ще получиш цялостен план за защита за важните за теб неща. Така ще бъдеш спокоен и ще избегнеш финансови загуби.

  • Данъчни облекчения върху доходите

Знаеш ли колко данъци и осигуровки плащаш? Искаш ли да остават повече пари за теб? С нас ще изградиш лична данъчна стратегия и законно ще намалиш данъците, които плащаш върху доходите си.

  • Запазване стандарт на живот

Какъв е твоят стандарт на живот днес? Имаш ли баланс между приходи и разходи? Успяваш ли да спестяваш? Заедно ще изградим стратегия, за да запазиш стандарта на живот както сега, така и в бъдеще.

[maxbutton id=“1″ ]