fbpx

Мадлен Йорданова

Мадлен Йорданова

Казвам се Мадлен Йорданова и съм анализатор на лични финанси. Помагам на всеки, който би искал да бъде финансово подготвен за повечето ситуации в живота си. Силата ми е в това да открия и формулирам важните житейски цели, както и да подготвя подходящ финансов план за изпълнението им. Важна част от работата ми е да съм до хората, които ми се доверяват, винаги когато имат нужда от информация или препоръка, както и обновяване на финансовия план според настоящите им нужди. Така те имат спокойствието и увереността, че ще постигнат важните за тях неща във всеки етап от живота си.

В тази сфера влязох сякаш на шега през 2008г, по молба на един приятел. Той искаше да научи повече за пенсионното осигуряване и защита от непредвидени обстоятелства, но нямаше време и ме помоли да проуча в детайли тази материя. Дадох си сметка, че тази информация всъщност е много важна и за мен. Тогава работех, така да се каже, в сивия сектор, осигурявайки се на минимална заплата и на четири часа. Живеех, очаквайки следващата заплата, без отделени пари и както по-късно разбрах, и без пенсия в късните години.

Замислих се колко хора са в това положение,които не подозират на каква опасност са изложени. По принцип ми харесва да работя с хора, на които по един или друг начин да съм полезна. Това беше и причината да започна да се занимавам по-сериозно с анализ и планиране на лични финанси. В онези години нуждата от финансово планиране не беше много разбираема, както е днес. От друга страна това ме мотивираше да споделям с повече хора тази информация, защото осъзнавах, че тя е важна за всеки. Радвам се, че сега все повече хора ме търсят и се интересуват от това как да са подготвени за повечето ситуации в живота си. Заедно разглеждаме важните за тях неща, след което ги подреждам по приоритет и подготвям подходящ план за изпълнението им. Така те имат спокойствието, че вървят в правилната посока.

Научи повече за това как можем да ти бъдем полезни на страницата с нашите услуги.