fbpx

Програма „Финансова стабилност“

Инвестиции с пари от намалени вниски по кредит!
Винаги работеща система.

По данни на БНБ почти всяко домакинство в страната има кредит. Ако и ти сред тези хора, то вече знаеш, че кредитът е най-големият месечен разход в бюджета ти.

Искаш ли да намалиш този разход и да върнеш по-малко пари на банката?

За няколко от моите клиенти успяхме да освободим капитал за инвестиции като оптимизирахме разходите по кредитите и вместо да плащат лихви вече получават доходност.

Дали ще се получи и при теб, можем да разберем.

Ето как го направихме:

  1. Изготвихме бюджет и финансов план, за да потвърдим реалните възможности за спестяване и инвестиции и начертаем бъдещите цели.
  2. Предоговорихме или обединихме кредите им и намалихме вноските им средно с между 100 и 300 лева.
  3. Свободните пари от кредитите надградихме с възможнстите им за спестяване и ги насочихме към доходоносни финансови инструменти от които могат да получават между 3% и 9% годишно.

Така всеки от тях успя да спести и инвестира между 200 и 800 лева месечно, върху които вече получава лихви.

Искаш ли заедно да изградим твоята финансова стабилност през следващите 3 месеца?

Свържи се с мен за безплатен разговорна телефон 08979 937 186 или на имейл ts.todorova@finansovoplanirane.bg, за да проверим дали това може да се получи и при теб.

Ето и малко информация за мен и моя опит, свързан с личните финанси.

Аз съм Цветелина Тодорова и съм консултант по лични финанси и финансово планиране. Помагам на хората да управляват по-добре парите си, за да могат по-лесно и бързо да постигнат финансовите си цели. По този начин те могат да намалят плащанията си кредити, да оптимизират разходите си, да получават по-висока доходност за спестяванията си и да имат спокойствие за себе си и своите близки. Така те запазват стандарта си на живот сега и в бъдеще.

Имам две магистърски степени по икономика и финанси и 15 години опит в банковата сфера, а след това и в застрахователна компания. Но реално се сблъсках с необходимостта да помисля за личните си финанси през 2014г. След като започнах да се обучавам и интересувам от тях започнах да използвам всички финансови инструменти и услуги, които препоръчваха специалисти или бях прочела в книги. Когато се заех да направя личния си финансов план, осъзнах че много от тези инструменти не пасват на моите нужди и финансови цели. Наложи се да прекратя някои от тях, а други да надградя. Така започнах да прилагам силата на финансовото планиране за себе си, а след това и за моите клиенти.

Свържи се с мен на имейл ts.todorova@finansovoplanirane.bg, за да проверим как може да използваме силата на финансовото планиране и при теб.