fbpx

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова

Решаващ момент в моя живот е срещата ми с финансов консултант преди няколко години. До преди това бях служител в голяма българска банка. Семейните инвестиции се ограничаваха само до ползването на депозит. Не се бях интересувала от други финансови инструменти и все отлагах проучването на други възможности, защото си мислех, че имам много време, че не е нищо спешно или чак толкова важно. И продължих така, докато в един момент не дойде кризата в банковия сектор през 2014г.

Тази криза ми отвори очите, че е време да се поинтересувам от различни алтернативи на депозитите. Започнах да чета различни книги на финансова тематика, да посещавам семинари, курсове и обучения по лични финанси. Направих за семейството си няколко различни програми. Когато направих консултация с колега, който ми зададе серия от въпроси за моите цели, за семейството ми, и когато наложи тези цели с програмите, които аз бях стартирала, се оказа, че не си пасват. Просто си бях закупила разни продукти, без да получа нужната консултация.

Резултата от работата с него беше, че прекроихме програмите, които вече ползвахме, и ги напаснахме на целите, които искам да постигна. Това ми даде една сигурност за бъдещето и удовлетвореност. Започнах да споделям този опит и знания с мои близки и познати, които също до този момент не се бяха замисляли над управлението на личните си финанси и как могат с по-голяма лекота да постигат целите си. След като се убедих от ползата, която давам на хората около мен, аз се отдадох на това да срещам все повече хора, на които да споделя знанията и опита си в доброто управление на личните им финанси, за да постигат по-лесно и сигурно целите си и да имат финансова сигурност сега и в бъдеще.

За да разбереш повече как може да постигнеш твоите цели, виж нашите услуги.

Цветелина Тодорова е представена в:

Дамски клуб БМЛейди                                          CodeHealth TV

Клуб БМЛейди              Codehealthtv