fbpx

Вие сте …

начало

Вие сте човек, професионалист в своята област или собственик на бизнес. Стремите се да осигурите бъдещето на Вашите деца и близки. Търсите начин да запазите стандарта си на живот сега както и във времето, когато спрете да работите. Основният Ви фокус е как да съхраните постигнатото.

Имате проблеми с …

начало

Вашите предизвикателства са свързани с това, че нямате финансова сигурност в момента и в бъдеще. Работите много и искате сигурност за Вашите спестявания. Вероятно понякога имате съмнения за това как управлявате финансите си и с какви пари ще разполагате, когато спрете да работите. Нямате достатъчно заделени средства или пък спестявате, но не знаете какво точно да ги правите. Може да сте мислили за инвестиции или вече да инвестирате в определени активи, но да нямате конкретна стратегия и план.

Имате най-много потребност от …

начало

Това, от което имате най-много нужда сега е индивидуален подход спрямо Вашите потребности. Необходимо е да имате личен финансов план, който да Ви даде възможност да постигнете целите си, както да запазите или подобрите стандарта си на живот. Също така се нуждаете от фокус и дисциплина в управлението на личните си финанси, които да Ви гарантират, че се движите в правилната посока.

Вижте как да постигнете финансовите си цели на страницата с нашите услуги.

[maxbutton id=“1″ ]