fbpx

Борислав Иванов – финансово планиране

Благодарение на Цвети успях да си изясня доста по-добре какви са вариантите ми за инвестиране, техните плюсове и минуси и да стигна до избор на портфолио. Получих система за инвестиране, която е подходяща за моето крайно заето ежедневие – автоматично внасяне на ежемесечните вноски, гъвкавост на портфолиото, нотификации от Цвети кога е разумно да действам, така че да не се налага да следя лично движенията на пазарите.

Преди да работя с Цвети нямах ясна представа в какво, колко и кога да инвестирам и не по-малко важното – какво да избягвам. В следствие от работата с нея получих достатъчно яснота за тези теми, така че да мога да направя избор и да мога да задълбая лично в тези теми, ако изявявам желание.

Основните ползи от работата ми с Цвети са, че най-сетне имам реален инвестиционен план; имам гъвкаво и удобно решение; мога да разчитам на Цвети да ме информира за добри инвестиционни възможности, така че мога да си позволя да се фокусирам върху работата си.

Ако имате колебания, може да се свържете с мен чрез профила ми в LinkedIn.

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.