fbpx

Стеляна Иванова – финансово планиране

Стеляна ИвановаВключих се в една от онлайн кампаниите на Finansovoplanirane.bg. Цвети ми помогна да се науча как да управлявам парите, с които разполагаме с половинката ми. Вече семейното планиране и спестяването за различни цели е много по-лесно. Създадохме си авариен фонд от сума за непредвидени ситуации и сме по-спокойни. Премахнахме някои разходи, които бяха излишни, но преди това не ги виждахме като такива. Осмелихме се и да предприемем по-сериозни инвестиции в бъдещето ни като закупуването на собствено жилище. С помощта на Цвети процесът мина изключително бързо и лесно. Със сигурност без нея щеше да ни е доста по-трудно да вземем правилното решение в избор на банка, срок на кредита и др.

Преди да работя с Цвети Тодорова нямах никаква представа къде отива заплатата ми, как да спестявам ежемесечно и как да планувам разходите си. Сега това е много по-лесно и определено нещата, които научих от нея ще са ми полезни и в бъдеще.

Трите най-съществени подобрения в личните ми финанси, които от тогава постигнахме, са създаване на спестявания и авариен фонд, приоритизиране и разпределяна не приходите и разходите, предприемане на инвестиции.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Цвети Тодорова, може да ми пише на имейл: Stelyana.ivanova@aiesec.net. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Стеляна Иванова

Управител на фитнес

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.