fbpx

Габриел Алексов – кредитиране

През изминалите няколко месеца имах възможността да работя с Цвети по предоговаряне на съществуващ ипотечен кредит с цел намаляване на таксите, намаляване на периода и в същото време увеличаване на кредитната експозиция.
С настоящото бих желал да изразя удовлетворението и ползите за мен в работата с нея за всички, които биха били заинтересовани от услугите й.
Процесът по предоговаряне бях започнал повече от година назад във времето, но поради времеемката работа свързана със запознаване с условията на всички възможни банки и всички детайли около всяка една банкова оферта, беше с крехък прогрес. Процесът беше тежък и много времеемък. До момента, в който се запознах с Цвети.
Тя ми бе препоръчана от мой познат, минал през сходен сценарии. От първата ни среща усетих експертизата, дълбокото познаване на пазара от страна на Цвети и у мен се създаде усещане за доверие.
В процеса ни на работа Цвети ускори драстично проекта ми, благодарение на личните си качества, познания, пазарна експертиза и контактите и в сферата.
Първоначално отдели време да събере индивидуални оферти от банките, които бяха удачни, изготви документи с пълно съдържание на офертите и ме запозна с дребния текст и клаузите утежняващи и/или споходстващи взаимоотношения с всяка една от банките. Заедно изготвихме сравнителна характеристика и избрахме най-подходящата банка. Тя влезна в комуникация с Банката на високо ниво и участваше в целия процес по договаряне на условията до финализиране на сделката, включително договаряне на някои спорни и тънки моменти. С това свое действие тя ускори и опрости многократно задачата ми, като ползите за мен са спестяване на време и нерви, спестяване на средства от разходи, подобряване на условията, които бих могъл да получа без нейното съдействие, изграждане на топъл контакт с банковия клон и служителите.
Всичко това без никаква такса за мен. Нейните услуги са безплатни за клиентите, ползите от експертен кредитен консултант за мен в нейно лице са неизброими, а нейния труд се заплаща от банката във формата на комисионна.
В този смисъл препоръчвам силно на всеки заинтересован услугите на Цвети. Отделно от това в отношение на лична комуникация за мен бе удоволствие да общувам с Цвети и гледам напред това да продължи.
Надявам се обратната връзка да бъде от полза за всеки така, както беше за мен. Ако някой има въпроси, може да се свърже с мен през LinkedIn.
Поздрави!
Габриел Алексов
Инженер облачни технологии

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.