fbpx

Занка Ганчева – финансово планиране

Имах възможността да работя с Цвети относно планирането на семейните ни финанси. Тя е изключителен специалист, който се вслушва в нуждите на своите клиенти, предлага адекватни решения съобразени с финансовите възможности, дългосрочният план и развитие. Също така е изключително начетен специалист и обяснява много подробно и разбираемо всички финансово термини, които не винаги човек може да бъде напълно запознат. Помогна ни да вземем правилно решение, което да не е в тежест на финансовата ни позиция, но същевременно да има интересен дългосрочен позитив.

Силно я препоръчвам, защото от работата с нея, съм спокойна че нашите финанси са в добри ръце и при нужда за промяна тя ще ни напътства за да вземем най-доброто решение.

Многократно съм я препоръчвала на близки приятели и познати, защото дори и когато неколкократно се консултирахме с нея, без да има реална ползва от нейните усилия за нея, тя винаги се отнасяше с много професионализъм и разбиране към нас. Рядко се срещат толкова добри кадри, който наистина се вслушват в нуждите на своите клиенти! Надявам се да съм ви дала добра идея за работата ни с нея. Ако имате въпроси, може да се свържете и с мен.

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.