fbpx

Мариела Икономова – кредитиране

Здравейте, всички вие, което по някаква причина имате нужда от кредит!
Казвам се Мариела Икономова и ми се иска в няколко думи да ви разкажа какво се случва след като заявите желанието си, че имате нужда от пари. Лично мен дебрите интернетски ме свързаха с Цветелина Тодорова. В същност тя ми се обади…Как започна всичко ли…?! Ами тежко, с недоверие, защото всички ние знаем, както казват и австрийците ,че няма безплатен обяд. /В случай,че използвате кредитен консултант, вие не дължите пари за работата й. Плаща банката./
Вече Цвети, много подробно ми обясни стъпките, които трябва да измина аз и какво ще направи тя-като мой финансов консултант. Аз преодолявайки недоверието реших, че трябва да й се доверя, след като ще вървим заедно. Цвети събра оферти от банки за ипотечен и потребителски кредит….Писа…Говорихме…постоянно, по всяко време, когато аз имах въпрос или някаква притеснение….
Това, което искам да ви кажа, че тя ми даде НАДЕЖДА и я сбъдна!
Направи го отговорно, като приятел. Дали познавам много такива хора?! Всеотдайни в работата си и изобщо?! Не, разбира се.
Струва ми се, че няма нужда от повече думи. В случай, че някой иска да говорим повече по темата…, аз съм на разположение. Пишете ми на: meb@abv.bg  Аз ще отговоря на въпросите ви.
Имайте Вяра! Все още има добри хора – специалисти и Цвети е от тях.
Мариела Икономова,
Строителен инженер

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.