fbpx

Денислав Груев – кредитиране

Тъй като планувахме покупка на ваканционен имот по Черноморието, се допитах до мой приятел с опит в ипотечното кредитиране, който ми препоръча услугите на Цвети Тодорова. Комуникацията с нея беше лесна и безпроблемна, Цвети отзивчиво отговаряше на всеки наш въпрос. Работата с нея ни помогна да достигнем до пълно кредитиране на обекта на покупката и доста изгодни условия, предложени от банката.
Освен това Цвети ни спести много време и нерви, тъй като всички необходими документи бяха подготвени от нея. Тя беше и човекът, който осъществяваше и цялостната комуникация с банката. Преди да се възползваме от услугите на кредитен консултант, се свързахме с няколко банки, които от самото начало ни предупредиха, че финансирането ще бъде около 85%, тъй като става въпрос за ваканционен имот. В допълнение не ни бяха предоставени конкретни оферти и погасителни планове, без да посетим офисите на банката. След като се свързах с Цвети и тя пое комуникацията с банките, за няколко дни успя да събере примерни погасителни планове и оферти от водещи банки. Това ни помогна да изберем най-добрата оферта за нас, без да се налага да обикаляне банковите офиси. Комуникацията с нея беше изключително професионална и отговорите бяха своевременни и изчерпателни. Ако обмисляте теглене на кредит, но имате съмнение за ползите от съдействието на кредитен консултант, може да се обърнете към мен на имейл: denislav.gruev@gmail.com. Ще се радвам да поговорим и да споделя добър опит.

Денислав Груев
ServiceNow Level 2 support

Цветелина Тодорова

Цветелина Тодорова е консултант по лични финанси и финансово планиране. Тя работи с хора, които срещат трудности в управлението на личните си финанси и биха искали да постигат по-лесно житейските си цели. Цвети използва комплексен похват в личните финанси, който е насочен към постигането на по-добри резултати.